Chris Holsten - fra Lillestrøm til Mexico!

Hovedscenen på Torvet - lørdag 16. juni kl. 18.30!

Chris Holsten kommer fra en musikalsk familie, og han startet å opptre allerede som 10-åring. Han hadde hovedrollen i musikalproduksjonen av Oliver som ble holdt på Lillestrøm kultursenter i 2003, noe som utviklet seg til flere roller innen teater, blant annet i Skatten på Sjørøverøya og Scrooge.


Fra ung alder hadde han også stor interesse for fotball, og spilte for lokallaget Lillestrøm FK, samtidig som han fulgte opp musikken.

Chris Holsten startet sin karriere som vokalist på låten «Rays of Light» av Broiler i 2014, selv om han ikke var kreditert i sangtittelen. Låten fikk stor lokal- og internasjonal oppmerksomhet, og toppet blant annet Billboard-listen «Hot Dance Club Songs». Låten lå også på VG-lista i tolv uker, og oppnådde 11.-plass.

Før han startet å gi ut egen musikk var han blant annet med som låtskriver på sangen «Happiness»av den Sør-Koreanske jentegruppen Red Velvet. Låten toppet offisielle Sør-Koreanske topplister.

Chris Holsten fortsatte som featuring-artist på Martin Björks låt «Ricochet» i starten av 2015, som toppet svenske lister. Han kom ut med sitt første solo-prosjekt «Layers», mars samme år.

I 2016 signerte han platekontrakt med Warner Music Norway, og kort tid etter ble låten «On My Own» utgitt i samarbeid med produsentduoen Rat City. Låten har solgt til platina-sertifisering, og var med på å sikre Holsten en plass på VG-lista tourneen 2016. 

I 2017 ga han ut låta "Mexico" som gjorde stor suksess med over 7 millioner strømminger på Spotify, etterfulgt av låtene "Ecco" og "All About You" som han gjorde med Madden. Chris fikk for andre året på rad opptre på VG-Lista Rådhusplassen, i tilelgg til Vulkan Arena, P3 Christine Live og Senkveld.

Vi gleder oss til konsert! 
Vår nettside bruker informasjonskapsler. byfesten.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her​​