Årets Byfest-kontor er en flott BOBIL!

Publisert: 29. mai 2023

Årets Byfest-kontor er en flott BOBIL!

– Stadig flere ønsker å teste ut livet på hjul. Derfor er det flott å kunne låne bort en bobil til Byfesten, slik at flest mulig kan ta denne ferieformen nærmere i øyesyn, sier Sjur Heglund.

Han er daglig leder hos Ferda i Mysen, som har vært så snille og låne bort en superfin bobil til Byfesten. Den vil stå i Storgata og holder åpent torsdag 15. juni til og med lørdag 17. juni kl. 10.00-22.00.

Sjur Heglund, daglig leder hos Ferda i Mysen, synes det er moro å låne bort en bobil til Byfesten – her representert ved Glenn Due-Sørensen.

De store opplevelsene ligger rundt neste sving!

– Med bobil eller campingvogn kommer du tettere på opplevelsene, det får vi mange tilbakemeldinger på. Vi i Ferda er Nordens ledende forhandlerkjede innen salg og utleie av bobiler og campingvogner, og nettopp dette med utleie er et stort poeng for mange, sier Heglund.

Han forteller at du på delingsplattformen Campr.no trygt og enkelt kan leie ut bobilen din for å finansiere deler av kostnadene ved å eie.

– Det blir som å leie ut hytta. Det koster ingenting å legge ut kjøretøyet ditt på campr.no og vi hjelper deg med det praktiske, om ønskelig.

Velkommen innom Byfesten-kontoret for et hyggelig Byfest- eller Bobil-prat!

www.ferda.no

www.campr.no

Bilen kommer med en praktisk markise, som enkelt drar ut – og plutselig har du et flott uteområde!

Se flere nyheter

Sykkelfikser’n gjør deg klar for sommeren

– Det er helt naturlig for oss å bidra

Fetsund Lenser på Byfesten

Ordføreren har ordet