Byfest på Nitja!

Publisert: 3. juni 2022

Byfest på Nitja!

Velkommen til en spennende aktivitetshelg på Nitja senter for samtidskunst.

Barn deltar gratis ved kjøp av ordinær inngangsbillett (kr 40) eller årskort.

Torsdag 16. juni kl. 15.30-20.30 – Buttonstorsdag!

Vi inviterer hele familien til å lage egne kunstneriske buttons i aktivitetsrommet vårt denne kvelden. Vi tegner våre egne motiver og lager minikollasjer på buttonsene. Etterpå pimper vi dem opp med materialer som ligger fremme, for eksempel perler, sløyfer, plastikk, pels, glitter og mye annet moro!

Fredag 17. juni kl. 15.30-20.30 – Vi tegner portrett!

Alle mennesker ser ulike ut, og bra er vel det fordi ellers hadde vi jo ikke sett forskjell på hverandre! Men visste du at det finnes lure triks for å tegne et portrett uansett hvor ulike vi er? Barna får lære å plassere ansiktets deler i forhold til hverandre samt enkle teknikker for hvordan de skal tegne øyne, ører, nese og munn. De får jobbe med godt kunstnermateriell som gode kunstblyanter og lysekte maling. Barna må gjerne ha med et bilde som viser et ansikt. Vi har speil til utlån dersom man ikke har mulighet til å ta med et bilde. Ingen forkunnskaper er nødvendig, men aktiviteten passer best for barn fra 6 år. Aktiviteten foregår i Nitjas aktivitetsrom.

Lørdag 18. juni

kl. 11-17 Vinyltrykk for hele familien

Benytt muligheten til å designe din helt egne t-skjorte! Ved hjelp av maler i ulike former kan voksne og barn lage sitt egne trykk. Aktiviteten foregår i Nitjas prosjektrom.

Kl. 11-17 Smykkeverksted

I dag kan du finne opp ditt eget smykke! Vi bruker fantasien til å lage ulike smykkegjenstander. Med hjelp av materialer som lær, ståltråd, glassperler, tekstil mm. skal vi denne dagen finne ut av hva et smykke kan være. Aktiviteten foregår i Nitjas aktivitetsrom

Søndag 19. juni kl. 11-17 Smykkeverksted

I dag kan du finne opp ditt eget smykke! Vi bruker fantasien til å lage ulike smykkegjenstander. Med hjelp av materialer som lær, ståltråd, glassperler, tekstil mm skal vi denne dagen finne ut av hva et smykke kan være. Aktiviteten foregår i Nitjas aktivitetsrom.

På Nitja kan du også låne bordtennisrackerter og sjakkbrikker til å spille ute i byparken!

Byfesttilbud i kunstbutikken

Byfesttilbud i kunstbutikken

Dagens byfest-tilbud torsdag 16. juni:
Alle såper – 20%

Dagens byfest-tilbud fredag 17. juni:
Alle puslespill – 20%

Dagens byfest-tilbud lørdag 18. juni:
Alle fargestifter fra The Crayon Bug – 20%

Dagens byfest-tilbud søndag 19. juni:
Alle fargeleggingsbøker – 20%

Alle dager: Nitja nett kr 50,-

Velkommen til Nitja!

Se flere nyheter

Slik blir årets Byfest i Lillestrøm

LYKKEN ER MIN. DU SKYLDER MEG EN COLA!

– Vi gir gamle klær en NY SJANSE!

Skal det være litt NORSK til kaffen?