– Det er helt naturlig for oss å bidra

Publisert: 6. juni 2023

– Det er helt naturlig for oss å bidra

Annonsørinnhold

Advokatfirmaet Økland i Lillestrøm har støttet Byfesten økonomisk i en årrekke. Årets arrangement er intet unntak.

– Det er en glede å kunne bistå Byfesten med støtte, slik at arrangørene får mulighet til å tilby flotte kultur- og konsertopplevelser for alle. Byfesten er inkluderende, raus og flott. Dessuten er den her i Lillestrøm, i vårt eget nærmiljø. Her liker vi å være synlige, sier Audun Bollerud, partner og daglig leder i Advokatfirmaet Økland.

Advokatfirmaet er Romerikes største med sine 44 ansatte, hvorav 32 er advokater og advokatfullmektiger. Økland er hovedsakelig et forretningsjuridisk firma, med fokus på fast eiendom/entreprise, selskapsrett, arbeidsrett/avtalerett og bobehandling.

– Vi i Økland er samfunnsengasjerte og støtter både idrett og kultur, lag og foreninger.

Vi holder til i Lillestrøm og ønsker å være synlige i nærmiljøet vårt, så det er helt naturlig for oss å bidra. De fleste av våre ansatte bor dessuten i Lillestrøm-regionen, og jeg regner med at de skal på Byfesten! sier Bollerud fornøyd.

 
Økland jobber tett med næringslivet i byen og er opptatt av hvordan Lillestrøm utvikles. Spesielt synes Bollerud Kulturkvartalene har tilført Lillestrøm høy verdi.

– Det har blitt utrolig flott! Nå er det viktig at de regulatoriske myndighetene fortsetter å tilrettelegge for fine møteplasser og utearealer der folk kan oppholde seg og trives. Vi må ta vare på de grønne flekkene og lage fine parker. Som i store byer vi liker å sammenligne oss med. Madrid, for eksempel!

Vi i Økland er veldig glade for å kunne være med og påvirke – og det skal vi fortsette med.

Vi sees på Byfesten!

Les mer om Advokatfirmaet Økland. på www.oklandco.no

Se flere nyheter

Sykkelfikser’n gjør deg klar for sommeren

Årets Byfest-kontor er en flott BOBIL!

Fetsund Lenser på Byfesten

Ordføreren har ordet