– En veldig god idé!

Publisert: 8. juni 2022

– En veldig god idé!

– At man etablere en ungdomsscene i Rådhusparken viser at man tar ungdommen på alvor, sier Ingrid Fløyen i Lillestrøm kommune.

Stian Borgen kunne ikke vært mer enig. Han har til daglig ansvaret for aktivitetene i Kulturverkstedet for ungdom, Villa Cara. Fredag under Byfesten vil det være band tilknyttet Villa Cara på scenen i Rådhusparken. Lørdag er det Akershus Musikkråd med UKM og Imagine som fyller scenen.

Stian Borgen er veldig glad for Byfesten og kommunens satsning i Rådhusparken.

– Dette gjør at mange flere unge talenter får mulighet til å vise seg frem på scenen. Det er helt utrolig hvor mange flinke sangere og musikere som dukker opp hvert eneste år og denne opplevelsen vil bli en fin og verdifull erfaring for dem. Men de trenger publikum, så jeg oppfordrer alle til å komme til Rådhusparken.

– Jeg har veldig troen på at dette vil bli en populær og rusfri arena, litt unna sentrum. Og med både tivoli og skatepark her, vil det bli mye aktivitet i Rådhusparken. Vi på Villa Cara vil være synlig med en stand for å fortelle hva driver med og kanskje også by på nystekte vafler. Vi håper mange kommer innom oss, sier Stian Borgen fornøyd.

Tar ungdommen på alvor

Ingrid Fløyen er seksjonsleder for «Møteplasser Barn og Unge» i Lillestrøm kommune. Hun synes det er flott med en ungdomsscene i Rådhusparken, i et område der de allerede er mye til stede.

– Skateparken er en veldig populær møteplass, som blir mye brukt. Det er fullt med ungdom her etter skoletid, om kveldene og i helgene. Det samme er ute-teamet «Out».

– At man etablere en ungdomsscene i Rådhusparken, viser at man tar ungdommen på alvor. Det er flott at det settes av et helt område der de kan møtes og ha det hyggelig sammen.

Gratis skatekurs og show!

UNG I LILLESTRØM inviterer til kurs med flere av Norges beste skatere! 

Instruktørene kommer fra det norske skatelandslaget. Kurset er for alle mellom 10 og 18 år og det er GRATIS å delta.

Kurset holdes i skateparken bak Rådhuset lørdag 18. juni fra kl. 11.00-14.00. Alle får lunsj i løpet av dagen. Det er oppvisning kl. 14.30 hvor du virkelig får sett instruktørene i aksjon!

Alle må ha med eget utstyr, mangler du brett og hjelm kan det lånes gratis hos Utstyrssentralen Lillestrøm. HER kan du lese mer om skateshowet og melde deg på!

Se flere nyheter

Slik blir årets Byfest i Lillestrøm

LYKKEN ER MIN. DU SKYLDER MEG EN COLA!

– Vi gir gamle klær en NY SJANSE!

Skal det være litt NORSK til kaffen?