Gratis parkering i forbindelse med årets Byfest!

Publisert: 6. juni 2024

Gratis parkering i forbindelse med årets Byfest!

De siste årene har NOVA Spektrum stilt 1250 parkeringsplasser til fri disposisjon for de besøkende på Byfesten. Også i år skrur de av parkeringssystemet slik at alle kan la bilen stå fra fredags ettermiddag til søndags kveld uten å bli belastet med en eneste krone i parkeringsavgift. For mange av de tilreisende til Byfesten er dette flere hundrelapper spart.

Administrerende direktør i Stiftelsen NOVA Spektrum Gunn Helen Hagen beskriver Byfesten som en stor folkefest, og ser på arrangementet som en flott tradisjon.

Gratis parkering gjelder i tidsrommet torsdag 13. juni kl. 17.00 til søndag 16. juni kl. 23.59.
Dette gjelder for parkeringsplassene foran NOVA Spektrum.

– Vi heier på Byfesten og ønsker å bidra til positiv aktivitet i vårt eget nærområde. Dette gjør at vi også i år låner ut vår store parkeringsplass til alle som trenger et sted å parkere i forbindelse med årets store happening i Lillestrøm!

– Gratis parkering er vårt hovedbidrag til et arrangement som er med på å gjøre Lillestrøm til et enda bedre sted å bo og leve. Vi ønsker både arrangøren og alle deltakerne masse lykke til med alle konsertene og aktivitetene, og gleder oss til hele byen yrer av liv!

Se flere nyheter

Ballspill, graffiti, silketrykk og DJ i parken

Bli med på busstur med en sjarmerende veteran!

NM beach håndball