GRATIS parkering under Byfesten!

Publisert: 8. juni 2022

GRATIS parkering under Byfesten!

NOVA Spektrum tilbyr alle GRATIS parkering i tidsrommet torsdag 15. juni til og med søndag 18. juni 2023 – hele døgnet!

Gjelder fra kl. 00:01 torsdag 15. juni til kl. 23:59 på søndag 18. juni 2023.

Det gjelder hele 1250 parkeringsplasser på p-plassen utenfor NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) med tre minutters gange til Lillestrøm sentrum.

– Vi heier på Byfesten og alle de flotte aktivitetene som er planlagt rundt omkring i byen i forbindelse med årets arrangement. Gjennom å stille våre parkeringsplasser til disposisjonm, ønsker vi å bidra til at flest mulig kan få glede av det som har blitt en skikkelig folkefest i Lillestrøm. Ta gjerne også turen innom Lillestrøm Lobby som ligger ved inngang vest på vår arena.

Vi tilbyr uteservering når det er fint vær og sørger ellers også for gode middagsopplevelser i vår restaurant som åpnet i fjor høst, og der vi serverer gode smaksopplevelser i norsk og nordisk brasseristil. Stikk innom eller reserver bord via hjemmesidene til Lillestrøm Lobby.

PS! Med tanke på miljøet og fremkommeligheten, anbefaler Byfesten alle som har mulighet til det om å reise KOLLEKTIVT til og fra Byfesten.

NOVA SPEKTRUM – STOLT SPONSOR AV BYFESTEN! F.v. Svein Solberg, Gunn Helen Hagen, Birgitte Aas Gaarder, Anders Skaslien, Sjirvani  Albakov og Iman Winkelman.

Se flere nyheter

Sykkelfikser’n gjør deg klar for sommeren

– Det er helt naturlig for oss å bidra

Årets Byfest-kontor er en flott BOBIL!

Fetsund Lenser på Byfesten