Nye sjanser for brukte klær med SECOND CHANCE

Norasonde åpner flott Vintage-butikk i Lillestrøm. - Her er det mange skatter, så kom innom oss på jakt!
- Vi lager gull av gråstein. For når klærne henger innerst i skapet, er de jo det, ler Gunn Brennhaugen. Hun er innleid styling-konsulent hos Norasonde i forbindelse med pop-up butikken "Second Chance". 

img 4103

Sammen med Nan Torill Magnesholen og flere andre ivrige Norasonde-ansatte og bidragsytere henger de opp klær, sko, vesker og skjerf i butikken i Lillestrøm, som har inngang fra Voldgata/Adolph Tidemannsgate. 
img 4098
- Dette er helt i Norasondes ånd. Vi jobber med å gi mennesker en ny sjanse. Nå er det klær og tilbehør som får en ny sjanse. Vi har mottatt så mange flotte plagg og selger de nå til en rimelig penge. Så vi regner med stor trafikk når vi åpner fredag 14. juni kl. 10.00, sier Nan Torill fornøyd. 
img 4100
- Det viktigste for oss i Norasonde er å gi folk mulighet til arbeid. Her har vi skapt noen arbeidsplasser, og i tillegg har vi fokus på miljøet. Så dette gleder vi oss stort over. 

HAR DU NOE I SKAPET DU IKKE BRUKER? Da kan du gi det bort til Second Chance. Det er bare å levere i butikken. 

PS! SECOND CHANCE vil være åpen hverdager fra 08.00-16.00, stengt lørdager. Velkommen innom - hos Norasonde er det også en trivelig kafé!