The Pueblo & Alex

15.30
 
Reggae, soul, blues og jazz


Denne gjengen med lidenskapelige unge musikere må oppleves. Med 19 år gamle Alexander Salas Johansen i spissen tar disse talentene grep om en stor del av musikkarven de har bak seg. Gjennom en time henter de inspirasjon fra reggae, soul, blues og jazz, og sist gang de spilte på Django i Oslo, ble et fullt lokale mer stappet underveis. Mot slutten av kvelden danset det også folk i gatene.

Det er ikke tilfeldig at Alexander Johansen står på en scene nå. Den første versjonen av The Pueblo & Alex spilte på gatene på Grünerløkka da han var ni år. Fra han var 12 år ble han smuglet inn på Blå på søndager for å spille sammen med legendariske Frank Znort.

Det sies også at han lærte å spille trompet av Dave Guy i The Roots, som også
introduserte ham for soul og funk. Senere overbeviste selveste Charles Bradley  ham om å kjøpe akkurat den mikrofonen han bruker i dag.

Bandet består av:
Alexander Salas Johansen (vokal og trombone)
Torstein Nystrøm (gitar og trompet)
Benjamin Wittemann (trommer)
Eirik Løwer (bass)
Gard Fredrik Hvammen (tangenter)
Ola Erlien (gitar)
Zakarias Meyer Øverli (saksofon)
 
Vår nettside bruker informasjonskapsler. byfesten.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her​​