Velkommen til Lillestrøms nye, flotte nabolag!

Publisert: 13. mai 2022

Velkommen til Lillestrøms nye, flotte nabolag!

Annonsørinnhold

– Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger på byggeprosjektet Kvarteret. Folk setter særlig pris på at vi bygger et helt nabolag, sier prosjektleder Ole Andreas Fredheim i OBOS Nye Hjem AS. Nå gleder han seg over at de første boligkjøperne i OBOS Kvarteret snart skal flytte inn i løpet av høsten 2022.

– Dette blir flotte leiligheter med en rolig, men sentral beliggenhet i Lillestrøm. Vi legger stor vekt på å skape et helhetlig nabolag med varierte boligtyper, og et uteområde som bidrar til å skape liv mellom husene, sier Fredheim om storsatsningen OBOS Kvarteret.

De bygger hele 950 leiligheter fordelt over fem kvartaler i området ved Nova Spektrum. Kvartalene blir knyttet sammen med store torg- og grøntarealer. Det blir flotte fasiliteter, med felles takterrasse, parker, torg og grønne gårdsrom. De grønne omgivelsene og møteplassene vil gi rom for lek, felleskap og ro. Etter hvert som nabolaget tar form, vil det også komme barnehage og næring på området.

Byggingen vil strekke seg over flere byggetrinn, men de første lykkelige eierne av splitter nye leiligheter flytter inn i Kvartal 1 allerede høsten 2022. Her er det kun 29 leiligheter igjen av totalt 206. De første byggene i Kvartal 2 ligger er også lagt ut for salg, så her finnes det gode muligheter for å sikre seg en flott, ny bolig.


Unike «Town Houses» og elegante toppleiligheter
– I Kvartal 2 tilbyr vi leiligheter i alle størrelser, med innflytting fra slutten av 2024, forteller prosjektselgerne Linn Helsten og Mariel Veinan i OBOS Nye Hjem AS.

De synes det er moro å se at byggene nå reiser seg, og forteller at de også får mange hyggelige tilbakemeldinger fra boligkjøperne når det gjelder standard og løsninger i leilighetene.

– Man kan kostnadsfritt velge blant tre ulike kjøkkenfronter og benkeplater, samt valg mellom tre ulike fliser på bad.  

– I Kvartal 2 tilbyr vi blant annet leiligheter med spennende løsninger over to plan, det vi kaller «Town House»-stil. Her blir det også et lite grøntareal på bakkeplan og en egen, privat inngang fra Nesgata. På den andre siden av sommeren vil vi også tilby oppgraderte toppleiligheter i særklasse, så det er bare å følge med om man er på jakt etter det lille ekstra.

Mange av leilighetene i Kvartal 2 tilbys også med OBOS sine boligkjøpsmodeller – OBOS Bostart og OBOS Deleie. Dette gir flere muligheten til å sikre seg en helt ny bolig i Lillestrøm. I Kvartal 1 er det også mulig å kjøpe flere av de gjenværende leilighetene med boligkjøpsmodeller.  

– Kvarteret har dermed noe for enhver smak. I tillegg setter kjøperne pris på beliggenheten. Her er det kort vei til sentrum, samtidig som man bor tilbaketrukket i et flott område med småhusbebyggelse, forteller prosjektselgerne.  


Velkommen til visningssenteret

  • Ønsker du privatvisning, er du hjertelig velkommen til oss i visningssenteret, Tærudgata 1 i Lillestrøm. Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen – og får svar på det du måtte lure på.
  • Har du noen spørsmål og ønsker kontakt med en prosjektselger? Det kan du gjøre HER.
  • Boligene selges til fastpris. Det ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer – det er «førstemann til mølla».

Se flere nyheter

Slik blir årets Byfest i Lillestrøm

LYKKEN ER MIN. DU SKYLDER MEG EN COLA!

– Vi gir gamle klær en NY SJANSE!

Skal det være litt NORSK til kaffen?