Contrazt

19.00
 
Festfolkets favorittdanseband!

         
Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. 

Contrazt sitt trettende album på tolv år, «Luksusliv…», er i lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil. 11 av 12 låter på albumet er signert bandet egne medlemmer Gro Anita og Leif Dybendal. ”Luksusliv…” kom i juni 2017. I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Albumet ”Hælj” som kom i 2015 ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat For Beat på NRK1. Sommer´n 2017 betyr også  flere opptredener i riksdekkende radio og fjernsyn.

Gro Anita har etablert seg som en fremragende vokalist i sjangeren, og dette er nok et album som viser hvilken betydning hun har hatt for bandets fantastiske opptur de seneste årene. Som på tidligere album og i typisk Contrazt-ånd, er det primusmotor og gitarist Leif Dybendal som står bak de fleste låtene, men også noen gamle og kjente slagere har det blitt plass til.

Som folkets favoritt var Contrazt også i år en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige. Fulle hus, tusenvis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som sitter igjen etter sommerens store turné. Og slik fortsetter det utover høsten. Turnelisten forteller at Contrazt med aller største sikkerhet spiller i nærheten av akkurat deg det kommende året. Det er ingen tvil om at Contrazt’s spilleglede og utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live!
Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen er:   
Gro Anita Dybendal(vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken(trommer) og Conny Nordvall (Keyboards).

Contrazt´s sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.
 
Vår nettside bruker informasjonskapsler. byfesten.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her​​