En Byfest for alle!

Publisert: 31. januar 2024

En Byfest for alle!

Byfesten i Lillestrøm arrangeres i perioden 13.-16. juni 2024. Alle konserter blir gratis!

De to siste årene har vi hatt billettsalg til konserter med nasjonale artister på Stortorget, for å forsøke å dekke noen av utgiftene våre til artisthonorarer, lyd, lys, scene og sikkerhet. Vi ser nå imidlertid at interessen for denne typen konserter med nasjonale artister har vært for lav, noe som gjør at vi for Byfesten 2024 avvikler dette tilbudet. De aller fleste konsertene til Byfesten har alltid vært gratis, også i fjor, og vi har forståelse for at publikum velger disse.

Byfesten har gjennom tidene blitt stadig mer populær og tiltrekker seg mange mennesker til byen. Sikkerhet og trivsel er viktig for oss, og for å ha kontroll på store folkemengder innførte vi billettsalg på konserter med nasjonale artister i 2022 og 2023.

STOR GLEDE OG ENTUSIASME!

Når vi nå går tilbake til gratis-konseptet fra 2019 (Byfesten ble avlyst i 2020 og 2021 pga Covid19-pandemien), så er det med stor glede og entusiasme fra oss i Byfesten-komiteen på Lillestrøm Kultursenter, som er arrangører av Byfesten i samarbeid med Lillestrøm kommune og næringslivet i regionen.

Vi GLEDER OSS til å kunne tilby scenene våre til dyktige, lokale aktører, samt mange av de faste, og populære trekkplastrene når det gjelder coverband. Det blir scener på Torvet, i Kulturkvartalene og i Kirkeparken.

Tivoliet kommer tilbake til Stortorget, og i Kirkeparken fortsetter suksessen med gratis aktiviteter og underholdning for barna.

Byfesten i Lillestrøm har blitt en viktig arena for tusenvis av mennesker hvert år, som går ut for å møte hverandre og ha det hyggelig sammen i vår flotte by. Vi er stolte av å kunne tilby alle innbyggerne i Lillestrøm kommune denne muligheten.

Vi sees på Byfesten i Lillestrøm 13.-16. juni 2024. Hjertelig velkommen!

Se flere nyheter

Gratis parkering i forbindelse med årets Byfest!

Ballspill, graffiti, silketrykk og DJ i parken

Bli med på busstur med en sjarmerende veteran!