Slik blir årets byfest!

Publisert: 17. februar 2022

Slik blir årets byfest!

Torsdag 16. juni – søndag 19. juni 2022

Byfesten skal være for hele Lillestrøm kommune, både når det gjelder aktører på scenen og publikum. Sammenslåingen av kommunene Skedsmo, Fet og Sørum vil være et sentralt tema på Byfesten i Lillestrøm 2022.

Etter en grundig evaluering av Byfesten 2019, hvor arrangørene, styret, representanter fra kommunen, politiet og næringslivet i byen deltok, ble det konkludert med at det må foretas endringer for å ivareta sikkerhetsaspektet rundt Byfesten.

Derfor utvides Byfesten-området med scener på Stortorget og i Rådhusparken, og det innføres billettsalg på konsertene på Stortorget (kun på denne), av sikkerhetsmessige hensyn. Billettinntekter fra konsertene på Stortorget, vil også være med på å støtte Byfestens konserter og arrangementer, som er gratis for publikum.

Den nye scenen på Stortorget i Lillestrøm vil være under tak, i et stort telt. De største konsertene med nasjonale artister vil foregå her. Øvrige konserter på andre scener, samt aktiviteter for barn i Kirkeparken m.m., vil fortsatt være gratis.

I tillegg vil vi flytte det tidligere «Jazz- og Bluesteltet» fra bakgården ved Olivia, til Torvet ved Lillestrøm Torv. 

På scenen ved Lillestrøm Kultursenter, vil vi tilby konserter og opplevelser i samarbeid med de øvrige kulturaktørene i området (det nye Kulturkvartalet).  

Byfesten etablerer en ny, ungdomsrelatert scene i Rådhusparken – og tivoliet flyttes hit.  

I Kirkeparken vil det være scene, underholdning og aktiviteter for barn, som tidligere.  

BORI-KONSERTEN – OPPVARMING TIL BYFESTEN

Dagen før Byfesten offisielt åpner, onsdag 15. juni 2022, arrangerer Byfesten – i samarbeid med BORI – konsert med CC Cowboys og KORK!

Byfesten er veldig glade for tiltaket, da denne konserten vil være et viktig bidrag med tanke på finansieringen av Byfesten.

Se flere nyheter

Byvandring i Lillestrøm!

Byfesten-vorspiel LSK-RBK!

Hent dine billettarmbånd på Byfesten-kontoret

Nedtellingen har startet!

Sykkelfikser’n gjør deg klar for sommeren