Sykkelfikser’n gjør deg klar for sommeren

Publisert: 7. mai 2022

Sykkelfikser’n gjør deg klar for sommeren

– Vi skifter dekk og slanger, justerer gir og bremser, retter opp hjul og bytter kjeder. Sykkelfikser´n fikser alt, sier Andreas Bjørseth fornøyd. Han er sykkelreparatør-lærling ved Norasonde og har akkurat nå veldig travle dager.

– Alle kommer samtidig med syklene sine. Men det er jo ikke så rart! Sykkelsesongen er jo godt i gang og det er veldig fint. Det er gøy å se alle de forskjellige typene sykler som kommer inn. Her er det mye artig retro, og de skal det ikke pusses rust av, sier Bjørseth.

Han elsker jobben sin og snuser litt på en utdanning innenfor sykkelreparasjon, men finner ikke det han leter etter i Norge – da må han til sykkellandet Danmark. Men på Norasonde får han god arbeidserfaring.

– Vi er veldig glade for å ha en sykkelreparatør som Andreas i Lillestrøm! sier arbeidsleder ved Norasonde, Arild Strøm.

Sykkelreparasjon og hinderløype under Byfesten

Verkstedet har en perfekt beliggenhet midt i Lillestrøm, med inngang fra Kirkegata 3. Men under Byfesten flytter Sykkelfikser’n ut, slik at folk kan besøke dem på standen i parken ved Lillestrøm Kirke.

På standen i Kirkeparken vil Sykkelfikser´n tilby gratis, lett vedlikehold og tilstandskontroll av sykkelen, i samarbeid med Lillestrøm kommune.

– Vi ønsker å synliggjøre sykkelsatsingen i Lillestrøm. Tidligere kalte vi oss sykkelbyen Lillestrøm. Nå sier vi i tillegg sykkelkommunen Lillestrøm, sier Iver Wien, som jobber som sykkelansvarlig i Lillestrøm kommune.

– Vi skal også lage en morsom hinderløype for barn. Så vi håper MANGE kommer innom for en hyggelig sykkelprat i Kirkeparken under Byfesten, sier Iver Wien.

På bildet, fra venstre: Iver Wien (sykkelansvarlig i Lillestrøm kommune), Andreas Bjørseth (sykkelreparatør) og Arild Strøm (arbeidsleder ved Norasonde).

Se flere nyheter

Slik blir årets Byfest i Lillestrøm

LYKKEN ER MIN. DU SKYLDER MEG EN COLA!

– Vi gir gamle klær en NY SJANSE!

Skal det være litt NORSK til kaffen?