– Vi gir gamle klær en NY SJANSE!

Publisert: 10. juni 2022

– Vi gir gamle klær en NY SJANSE!

Butikken SECOND CHANCE startet som en bruktbutikk, men har nå utvidet til å bli en populær outlet med NYE klær. Under Byfesten blir det moteshow og DU er invitert!

– Vårt fokus er en second chance for mennesker. Det får vi til blant annet gjennom denne butikken, der vi gir nytt liv til både gamle klær, og nye klær som ikke har blitt solgt i diverse butikker. Inntektene går til å skaffe flere plasser til arbeidstrening, sier Anette Bordewick, butikksjef og arbeidsleder hos Norasonde.

Det hele begynte som et samarbeid med butikken Deg & Meg i Lillestrøm, forteller Anette.

– Vi kjøper restlager etter sesongslutt, noe som er en bærekraftig modell for begge parter. Klær, vesker og sko som ikke har blitt solgt i butikkene, selger vi for sterkt reduserte priser. Vi selger også overskuddsvarer fra Taxi i Lillestrøm og varelageret fra nedlagte Elmas Hus på Skedsmokorset.

Torsdag 16. juni kl. 13.00 holder de motevisning i Norasondes lokaler i Lillestrøm.
– Vi holder motevisning for å vise bredden vår, hva vi tilbyr og hvem vi er, sier Anette, som forteller at de har mange stamkunder som stadig titter innom for å boltre seg i godbitene i butikken.
– Vi har en 70-år gammel dame som fast kunde og spurte henne om hun ville være modell på moteshowet. Det ville hun, og gleder seg til det. Alle er hjertelig velkommen innom til vår supertrivelige butikk og moteshow under Byfesten.

Stefani er på arbeidsinkludering og -trening hos Norasonde og gleder seg til moteshowet. Hun synes det er kjempemange flotte klær i butikken og har blinket seg ut denne gule toppen til moteshowet, der hun skal være modell.
Glenn Due-Sørensen skal være modell og konferansier under Norasondes moteshow. Elisabeth Smith Tvedte skal være konferansier. Butikkleder Anette Bordewick holder i trådene og skal i tillegg boltre seg på catwalken i en flott duk!

KOM PÅ MOTESHOW!

Torsdag 16. juni kl. 13.00 i Norasonde-gruppens lokaler i Kirkegata 3, Lillestrøm

Fri entré

Se flere nyheter

Slik blir årets Byfest i Lillestrøm

LYKKEN ER MIN. DU SKYLDER MEG EN COLA!

Skal det være litt NORSK til kaffen?

– En veldig god idé!