En byfest for alle! 

Publisert: 23. mai 2024

En byfest for alle! 

Det er en glede for meg som ordfører å kunne invitere til byfest – en byfest for alle! En av Lillestrøm kommunes tre verdier er nettopp inkludering – og hva spleiser oss bedre sammen enn en fest for alle? 

Ett av tiltakene for å inkludere oss alle i årets byfest, er at alle konsertene blir gratis. Det blir storband, det blir showkor, indie rock og analog rock, korps, damekor, demenskor og mye mer. Studer programmet, slå deg løs og bli med! 

I og med at Byfesten er for alle, har vi en egen fest for barna – selvfølgelig har vi det! Kirkeparken ved Lillestrøm Kirke er barnas park! Også der er det fri entré til alle konserter og aktiviteter. Vil du møte brannbamsen Bjørnis eller klovnen Knerten, er Kirkeparken stedet for deg. 

Det er mange som har gitt alt for at Byfesten skal kunne gjennomføres. Kommunen, Lillestrøm Kultursenter, lokalt kulturliv, frivilligheten og næringslivet har gjort det mulig å fylle scenene med band og teaterlag, dansere, skuespillere og gjøglere. Kikker dere på nettsiden til Byfesten og velger «Partnere» vil dere se velkjente navn, som alle har åpnet lommeboka for å gjøre Byfesten virkelig. 

I Lillestrøm og Norge er vi i den heldige situasjonen at vi lever i fred og frihet – i motsetning til veldig mange andre. Vi har overskudd og ressurser til å bry oss, og det skal vi gjøre. Det gjør vi hver dag. Og nettopp derfor trenger vi en liten boble i hverdagen, hvor vi kan få noen bekymringsløse timer sammen, alle sammen.

Mitt ønske for Byfesten 2024 er at dere åpner hjertene og går ut på gater og torv. At dere tar for dere av alt Lillestrøm har å by på og virkelig koser dere. 

Vel møtt! 

Kjartan Berland
Ordfører

Se flere nyheter

Gratis parkering i forbindelse med årets Byfest!

Ballspill, graffiti, silketrykk og DJ i parken

Bli med på busstur med en sjarmerende veteran!